Μια συνεδρία με κινέζικες βεντούζες φωτιάς έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην ανακουφιση και τη θεραπεία μυικών πόνων, πόνων περιόδου, σε δυσκοιλιότητα, νωθρότητα ή άλλες ευαισθησίες του εντέρου, κρυολόγημα, υπέρταση, άγχος, αϋπνίες κ. α.

Συναντάμε τη χρήση τους από το 1000πΧ στην Κινα αλλά και την αρχαία Ελλάδα και τους αυτόχθονες της Αμερικής, τους Αιγύπτιους και άλλους λαούς.

Για πολλά χρόνια στην Ελλάδα είχε περιοριστεί πολύ η χρήση τους και θεωρούνταν ένα γιατροσόφι της γιαγιάς, τα τελευταία χρόνια όμως χρησιμοποιούνται στο δυτικό κόσμο όλο και περισσότερο σε επαγγελματίες αθλητές για επιτάχυνση στην αποκατάσταση του μυικού συστήματος μετά από τραυματισμούς, για αισθητικούς λόγους όπως η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και το αδυνάτισμα, αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς στις όλιστικές θεραπείες.

Στο χωρο μας προσφέρουμε είτε μια συνεδρία αποκλειστικά με βεντούζες φωτιάς σε αυχενα, πλάτη και μέση η οποία διαρκεί 30 λεπτά είτε σε συνδυασμό με κλασσική ολιστική μάλαξη ανάλογα με το ιστορικό και τις ανάγκες του θεραπευόμενου η οποία διαρκεί 60 ή 90 λεπτά.